Бог відповідає на молитви лише тих, кого чує, на все або вибірково?



+15 +/-
Профіль користувача Mourning Запитав: Mourning (рейтинг 750) Категорія: Філософія

Відповідей: 4

2 +/-
Найкраща відповідь

Уявіть маленьку дитину, що просить свого батька про щось. Чи всі його прохання або тільки деякі виконає люблячий батько або мати? Думаю, що Бог так само "сортує" прохання до нього на "капризи", "шкідливий", "корисне" і т. д. і діє нам на благо, а не тупо "працює" джином або золотою рибкою з казки)

Відповів на питання: Kinsfolk   
1 +/-

Бог-великий Цар, і він в кожній молитві, тому що Він-Господь. І можу підтвердити, що знаю, про що говорю. Жодна молитва не може бути не почута, але виконання залежить від Господа, бо в Писанні сказано, що просите, але не добро просите, а тому не отримуєте. І там же сказано: просіть і дасться Вам буде.

Відповів на питання: Gleed  
1 +/-

Якщо Бог відповідав на всі молитви, то був би хаос на землі. Не всі, що ми просимо, буває нам на благо. Тільки через деякий час ми розуміємо, що Бог завжди правий і справи його досконалі.

Відповів на питання: Recognize 
0 +/-

В молитвах ми зазвичай просимо Бога про що небудь, а як часто ми його дякуємо. Є така притча про двох ангелів один літає то до Бога то на землю, а другий лежить прохолоджується. Ось він і питає того, що літає туди сюди, що ти літаєш. А другий відповідає, я ношу прохання від людей до Бога, а що робиш ти. А я говорить, ношу подяки, так що потрібно не забувати дякувати Богові за те що ми вже отримали.

Відповів на питання: CRT