Борги і фінансові проблеми — чи може допомогти Біблія?



+7 +/-
Профіль користувача Realler Запитав: Realler  (рейтинг 13099) Категорія: Філософія

Відповідей: 4

0 +/-
Найкраща відповідь

Так, Біблія вчить врівноваженого, розумного відношенню до грошей. "Люблячий срібло, що не насититься сріблом, люблячий багатство - прибутком. Це теж суєта." Екклесиаст 5:10. "Глядіть, остерігайтеся всякого роду жадібності, тому що навіть при достатку всього життя людини не залежить від того, що він має" Луки 12:15, це слова Ісуса Христа.

Відповів на питання: Ruanda  
1 +/-

Сама біблія вам не допоможе. Коли людина молитися (вірить в підтримку), то у нього справи йдуть в гору.

Чому таке відбувається?

Все просто. Людина налаштовує свою підсвідомість на краще, думки матеріальні. Але це не означає, що вам потрібно купити гору іконок і сидіти цілодобово молитися, потрібно і робити що то. У мене колись виникло величезне бажання купити свій будинок або хоча б ділянку, але ціни дуже великі. Кожен день думав де і як придбати, вечорами лежачи в ліжку навіть представляв як, що то роблю в будинку і на городі. Не минуло й місяця як я випадково виявив, що одна людина хоче продати свою ділянку (будинок згорів) в межах мого міста всього за 100 тисяч рублів. Прямо подарунок з неба.

Відповів на питання: Spun  
1 +/-

Так може наприклад біблія застерігає, щоб не брати кредити, тому що позичальник стає рабом позикодавцеві. Також вчить розумно расходивать бюджет складати список витрат і доходів. Не витрачати гроші на непотрібні і дорогі речі, самим готує їжу, купувати по акції і т. Д. Навіть якщо служитель Бога виявився в скрутну ситуацію, якщо вірний Богові ставить на перше місце служіння йому, то Бог потримає навіть Давид написав, що був молодий і постарів і не бачив праведника прохача.

Відповів на питання: Melampus  
0 +/-

Біблія може хіба що налаштувати на позитив. Мовляв, є підтримка, Бог мене любить, він мене не залишить. І з таким настроєм, як і з будь-якої загалом позитивною установкою, вже простіше діяти і досягати успіху. Просто сидіти на дупі і чекати допомоги з небес можна до самої смерті. Недарма ж кажуть "на Бога надійся, а сам не зівай". Бог візьметься допомагати лише там, де людські засоби і способи вичерпані. А якщо не вичерпані? Тоді тим більше нема чого сидіти та чекати, поки хтось зійде до убогого. Діяти треба.

Відповів на питання: Tartane