Чи вірите в Бога?



+7 +/-
Профіль користувача Faassen Запитав: Faassen  (рейтинг 25553) Категорія: Філософія

Відповідей: 7

1 +/-

Я знаю, що істинний Бог є ... але Я не можу зрозуміти, як можна вірити в Бога? Взагалі, що це означає "Вірити в Бога"? Можна, знати, що Бог є або не знати, але навіщо в Нього вірити? Адже віра це породження розуму, який сенс від віри якщо немає тяги до пізнання? Наприклад: Я сліпо вірю в певну людину, в плані його бездоганності, але знаю, що якою б сильною не була в нього моя віра, він все одно зробить вчинок, який, наприклад явно вдарить по його репутації, і в підсумку він його здійснює, і не дивлячись на мою в нього віру, в результаті, що виходить? Я залишаюся розчарований, не дивлячись на мою віру в нього ... що толку від моєї віри, хоч Мені, хоч Богу? Ніякого толку в цьому немає ... Марна трата часу і надії ... Треба не вірити, а знати ...

Відповів на питання: Gudes  
1 +/-

Вірю. І довіряю Йому своє життя. Уклав з Ним завіт за допомогою водного хрещення. Служу Йому постійно. Спілкуюся з Ним, вчуся від Нього, радію і дякую за все ... кожен день. І кожному бажаю знайти Бога в своєму серці і присвятити Йому своє життя. Це самі надійні руки, в які можна довіритися.

Відповів на питання: Guaranine  
1 +/-

Я в принципі не можу зрозуміти, як можна не вірити в БОГА? Адже скільки існує людство стільки й існує віра в Бога! Я вірю в Бога і в Ангела-Хранителя! І повірте в мене дуже багато на це є причини! Без віри в Бога і Ангела мене б на світі не було!

Відповів на питання: Yeniden  
0 +/-

Говорячи про Бога-Творця - вірю. Вірю в те, що написано з цього приводу в Біблії:"за образом і подобою своєю", "з пороху земного", "з ребра Адама". Нас створив Бог. Про Вірі. Віра невід'ємна частина свідомості людини, така ж, як знання. Природно, перебуваючи в одній голові вони одночасно суперечать один одному, а й знаходяться в єдності. Ну не може людина знати всього і відсутність знання заміщається вірою. Навіть знання одних у інших перетворюються в віру. Вірю, наприклад, що Париж існує, хоча сам не був.

Відповів на питання: Ocarina   
0 +/-

Я вірю, що Бог існує. Але я також впевнена в тому, у нього немає абсолютно ніякого інтересу до окремих осіб. Він напевно зайнятий іншими, більш масштабними вселенськими справами і втручається тільки в тому випадку, якщо мова йде про людство в цілому, а не про життя кожної людини окремо. Людське життя надто коротке і незначна в масштабах всесвіту. Приклади шукайте в кримінальних новинах і жалісливих передачах про те скільки невинних страждає від несправедливості)))

Відповів на питання: Uramil  
0 +/-

Поясніть будь ласка, що мається на увазі під словом Бог?

Відповів на питання: JUDITH