Чому євреї не хочуть визнати Ісуса Христа сином бога?



+3 +/-
Профіль користувача Martian Запитав: Martian  (рейтинг 8961) Категорія: Філософія

Відповідей: 5

2 +/-
Найкраща відповідь

Визнати Христа богом, значить визнати, що стратили Бога. Хто хоче визнати свою помилку. А якщо стратити пророка, людини видавав себе за сина Божого, то і кара буде інший, і виправдання можна, знайти. Адже він прийшов не мир принести, але меч, що вони і зробили. Причому ім'ям Божим і нібито вірою в нього, виправдовуються будь-які війни, страти, так що не одні євреї, але і християни, і мусульмани, і будь-який інший адепт своєї релігії, не за потрібне вбити інакомислячих. І це не національна риса, а особистісна для кожного з нас. Всі ми дуже сердимося і переживаємо якщо, інші мислять не як ми, і часом готові на все, що б саме наша точка зору перемогла. У той час перемогла старозавітне віросповідання, а в Старому Завіті, є вираз, -що за гріхи батьків будуть страждати і нащадки до тисячі поколінь. Кому охота відповідати за помилку, краще думати і говорити, що її не було.

Відповів на питання: Striges  
1 +/-

Новий завіт, а в ньому і з'являється син божий, віра дана народом ізраілівим для інших народів, але не для себе. Тому, що це віра рабів і для рабів придумана. Ось вони і не хочуть бути рабами, і тому вони собі залишили віру господарів.

Відповів на питання: Hawm   
0 +/-

Якщо визнати Ісуса Христа Божим Сином, то тоді потрібно визнати, що їх предками була допущена жахлива помилка - смертельний вирок для Сина Божого. Не всі готові з цим погодитися і покаятися в відкиданні Самого Бога, таким чином.

Хоча, багато євреїв сьогодні стають християнами.

Відповів на питання: Devachan  
0 +/-

Ісус Христос (Хрістос- месія) звертався до євреїв, називаючи їх бога Єгову (Яхве) дияволом (тут, можливо, деякі християни задумаються про ефективність своїх молитов):

Чому євреї не хочуть визнати Ісуса Христа сином бога?

тому вони його і розіп'яли відповідно до закону Тори (Старого Завіту)

Чому євреї не хочуть визнати Ісуса Христа сином бога?

Відповів на питання: Greyovich 
0 +/-

Євреї і так все ходять перед лицем Господа. У них навіть прізвища немає. Навіщо їм ще один начальник. І так є рабин, рабинат і держава Ізраїль. А тут ще православні попи зі своїми кадилами порядки наводити почнуть.

Відповів на питання: Integro