Як карає Бог, якщо у нього немає інших рук, крім наших власних?



+4 +/-

Ось ми говоримо "Бог покарає". А як він покарає, якщо у нього немає рук? А якщо він карає когось нашими руками, то чи означає, що це ми повинні карати того, хто вчинив не по-божому?

І що буде, якщо нікого ні за що не карати?

Профіль користувача Chanche Запитав: Chanche (рейтинг 5230) Категорія: Філософія

Відповідей: 5

2 +/-
Найкраща відповідь

Так ось ними і карає !! Своїми так чужими !! А найбільше -за наше потурання всякому злу. Я про це сьогодні подумала, коли про страту Каддафі подробиці почитала. Г-но треба було відразу мочити, а не чекати, поки воно таке витворить !!! (Це я про тих, хто так з ним !!!)

Відповів на питання: Urbani 
0 +/-

Наша планета так призначена, щоб ми вважали її своєю батьківщиною. Насправді вона є притулком для наших незміцнілих душ. Тому наше життя тут є постійним навчанням проб і помилок для розуміння понять "добро" і "зло". Звідси робимо висновок: наша особиста розвиток свого "я" залежить тільки від нас самих. Ми можемо бути бомжами, можемо користуватися розвитком своїх улюблених людей, але ніколи від цього нам особисто не прийде для своєї душі, т. К. Це використання іншої душі. Тому стільки доглядів до спроби прожити це життя по-своєму. Я зрозуміло пояснив?

Відповів на питання: Antispace 
0 +/-

Бог великий вигадник по частині покарань. (Може сам чорт йому в цьому допомагає?). Якщо він хоче покарати розумної людини, то він відбирає у нього розум. (Так відбувається з більшістю нормальних або звичайних людей). А якщо він хоче покарати зайця (це я в переносному сенсі), то дає йому хоробрість.

Так, що ні свої ні чужі руки йому особливо не потрібні. Кара Його рано чи пізно, але наздожене грішника.

Відповів на питання: Ailments  
0 +/-

Запам'ятайте Бог нікого не карає але якщо ми не слухняні в тому, що нам говорить Господь робити, тоді Бог перестає нас оберігати і допускає обставини в наше життя для того, щоб ми виправилися, йшли по житті не відкидаючи Божі настанови і любов.

Відповів на питання: Ringlein 
0 +/-

Бог карає нас силою своєї думки, своєї божественної невидимою силою, ми його самого не бачимо, тому не зможемо передбачити його покарання, якщо нікого не карати то на Землі пропаде страх перед Богом, його силою.

Відповів на питання: Didion