Який ви релігії? Як ви ставитеся до зміни релігії?



+3 +/-
Профіль користувача Dewaele Запитав: Dewaele (рейтинг 5870) Категорія: Філософія

Відповідей: 9

2 +/-
Найкраща відповідь

Ох дитинко: Я не належу до жодної релігії. У міру свого світогляду, я сам створюю свою релігію в якій живу, і в цій релігії мої правила. Ні я не змінюю їх коли мені заманеться, і коли порушую їх, готовий прийняти покарання, (але от не завдання) по невідомо яким точно закону, кара карає людей за їхні дії, думки, і вчинки. Я не знаю всі нюанси цієї мега-машини. Тому в більшості випадків вибираю роль холодного глядача, бувають у мене мислішкі погані, і тоді мене теж кара знаходить. Йти по життю потрібно в світлих думках, і жити також тоді кара не каратиме. І я не мала почерпнув знань, через її дій, хехе все ми відповідаємо за свої вчинки. Багато релігії вірять в те що хочуть, їх віра народжує їх богів, але вони живуть швидше за все не в нашій реальності, а де-то за межею. І бог не один, можна вважати що "матерія" це і є бог, це як дерево багато організми живуть в ньому. Це все одно що вас розщепити на частки, і розпорошити по простору а потім з ваших частинок будуть зароджуватися нові організми, чимось нагадує ексгумацію, старого в нове. Є могутні істоти, але кожен з усіх нині живих, живе як хоче. Ці істоти теж можуть жити з нами, тут немає єдиного розумного, тут є ексгумувати живе одночасно завжди і всюди шматок пилку, з якої ми і перебуваємо. І коли небудь він захоче відродиться, тоді ми помремо. Хехе, і навіть боги, не зможуть нічого зробити, тому що сама реальність лише плід резонансу, від його смерті, краю оболонки залишилися після руйнування. Релігія? не смішіть мене. Світ набагато складніше і серйозний, що не смішіть мене, людей просто увергають в оману, що б ми менше знали, і я згоден з цим. Ні до чого людям ставити дурні питання, раз все одно не зможуть зрозуміти відразу, нехай краще самі роздумують. Всі філософи і вчені здебільшого прийшли до своїх відкриттів, завдяки "роздуми"

І тільки в цьому криється правда, "Роздумав ПРО ВСЕ ВІДРАЗУ І Про НІ ЧИМ ОДНОЧАСНО, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ І УСВІДОМИТИ". Тільки так, можна вичерпати знання зберігаються в матерії, з якої все створено. Кожна частка тягнеться до іншої, і всі вони зберігають пам'ять, і пов'язані нитками, через які в наш мозок і надходить інформація. Ми всі плоди повстають з попелу, і якщо подумати (легко ж) можна дізнатися багато. Головне вміти це робити, вміти думати. Сама нереальна хрень, реальна. І великий вчений, і останній божевільний, їх світогляд і мислення це всього лише взяте з різних місць, знання. Набувши в резонанс, у божевільного просто структура знань була не стабільна 🙂 Але ж це еволюція, і всі найбільші діячі, були психами, тому що ми називаємо психами всіх, хто не схожий на нас. А адже саме такими і потрібно, не схожими. Більше говорити не можна. Думайте самі, неможливо передати і дещицю знань через текст, потрібен уявний контакт, а до цього ця цивілізація не доперло.

Відповів на питання: Smalltime  
2 +/-

Я не сповідую жодну релігію, мені це не потрібно. Однак я вважаю, що кожен має право вірити (або не вірити) в те, що йому більше підходить в певний момент життя, адже, по суті, немає якогось одного істинного віросповідання. У кожної з релігії є свої плюси і мінуси.

Відповів на питання: Shrifty  
0 +/-

Я православна. До інших релігій ставлюся, як до вигадок. Ну просто ... тому що вірю в свого Бога, Він для мене єдиний. Може хтось Його просто називає іншим ім'ям? А є у мене друзі буддисти. Вони такі смішні. Я ж вчила світові релігії і в зв'язку з цим розумію, що Будда ніякий не Бог, але якщо їм комфортно вірити в це, то ладно. Головне, щоб не намагалися мені довести, що я не в того вірю.

До зміни релігії ставлюся категорично пофігістічно 🙂 однокласниця змінила релігію, коли вийшла заміж. Моя думка таке: хочеш одружитися? Хрестись і вінчайся зі мною, але я сповідувати Іслам не буду. Це відносно мене. А якщо хтось інший вирішив піти в кришнаїти або ще куди, та хай. Це вже не моя справа. Їхнє життя - їх правила.

Відповів на питання: Sair   
0 +/-

Не знала що в світі так багато атеїстів, тут на БВ їх стільки, жах, з іншого боку шкода таких плачевний кінець у них буде. Як би що б не говорив про Іслам, Бог який один і у християн і у мусульман визнає тільки релігію ІСЛАМ. Нікого не намагаюся переконати. так думки "вголос". Думаєте чому, коли хтось інший релігії або атеїст, приймає Іслам щиро, він очищається від всіх гріхів які зробив до цього? ...

Відповів на питання: Crimean  
0 +/-

З вірою в щось легше жити. Ось людині і дається з народження вже готова віра, готові рішення, як діяти в тих чи інших ситуаціях. Багато приймають віру без критичного погляду на неї, не замислюючись, тому що просто щиро вірять або не звикли нічого аналізувати і "морочитися".

Відповів на питання: Reskin  
0 +/-
5454

Коли зміна релігії відбувається тому що вона не відповідає моїм егоїстичним інтересам - завжди на перині лежати - хіба може бути це похвально. А коли людина змінює релігію бо вона відповідає на якісь глибинні питання, дає велику глибину, ну що сказати: краще ворог хорошого.

Відповів на питання: Vade  
0 +/-

я буддистка. мій лама говорить: якщо ви вирішите що буддизм вам не підходить і перейдете в індуїзм або християнство то ви збережете благословення. але якщо ви прийміть іслам то ви втратите його

Відповів на питання: Cerutti 
0 +/-

Який ви релігії? Я не в релігії, а в вірі Бога, до того ж християнин православної конфесії.

Як ви ставитеся до зміни релігії?

Як до втрати совісті.

Відповів на питання: Mehrzad