Які документи потрібні для відвідування Росії?



+7 +/-

Чи потрібен закордонний паспорт? Що потрібно для в'їзду на територію Росії?

Які документи потрібно зібрати і мати з собою для відвідування Росії?

Які документи потрібні для відвідування Росії?

Профіль користувача Joane Запитав: Joane   (рейтинг 29913) Категорія: Юридичні питання

Відповідей: 4

0 +/-
Найкраща відповідь

Дивлячись з якої країни ви приходите. Деяким потрібні візи, а іншим можуть просто приїхати без запрошення і без віз. Але для будь-якого іноземного громадянина можна перебувати на території РФ не більше 3-х міс. Потім потрібно отримати Дозвіл на тимчасове проживання або покинути країну в звичайному порядку.

Закордонний паспорт обов'язковий, так як там ставлять дату прибуття в РФ.

Все залежить від цілей відвідування: можна мати диплом про освіту та довідку про те що ви не одружені або не заміжні

Відповів на питання: Sachets  
7 +/-

Що потрібно щоб поїхати в Росію, це у всіх по-різному.

Але в будь-якому випадку потрібно мати з собою як мінімум паспорт.

Є різні правила для громадян з різних країн.

Наприклад, якщо Ви з Білорусі, то в такому випадку доступний в'їзд без візи просто по паспорту.

Якщо з Казахстану, то можна проїхати по внутрішнім документом особистості.

За посиланням можна подивитися список країн які не вимагають віз, і він своєчасно оновлюється.

Для інших країн яких немає в списку, потрібні візи і навіть запрошення.

Відповів на питання: Predestinate 
1 +/-

Громадяни багатьох країн можуть відвідувати Російську Федерацію без оформлення візи на певну кількість днів (від 30 до 90 в залежності від країни з якої прибуває громадянин). При цьому необхідно мати закордонний паспорт. До країн з безвізовим режимом відносяться: Азербайджан, Вірменія, Аргентина, Білорусь, Бразилія, Боснія і Герцеговина, Венесуела, Гватемала, Ізраїль, Казахстан, Киргизія (Киргизстан), Куба, Колумбія, Македонія, Молдова (Молдова), Монголія, Нікарагуа, Перу , Сербія, Таїланд, Таджикистан, Туреччина, Україна, Узбекистан, Уругвай, Фіджі, Чорногорія, Чилі, Еквадор, Південна Корея. Громадянам інших країн необхідно звертатися в посольство РФ за отриманням візи.

Відповів на питання: Radamec   
0 +/-

Найнеобхідніше - "Закордонний. паспорт" і "Віза". Останнє ж потрібно не у всіх країнах. А так ще саме банальне - паспорт, поліс і тд. Дивлячись для яких цілей ви приїхали в країну. Інші довідки ви вже отримаєте в Росії (Дозвіл на проживання і тд).

Відповів на питання: Mured