Чим небезпечна релігія, і чи потрібно її заборонити?



+4 +/-

Недоліки релігії. Лицемірство релігії, або релігійних лідерів.

Профіль користувача Livery Запитав: Livery (рейтинг 5710) Категорія: Культура

Відповідей: 4

2 +/-
Найкраща відповідь

Людина була створена з потребою поклонятися Творцеві, це було вкладено в нас, і на жаль саме цю потребу людини використовують багато релігійних діячів. Правильна релігія повинна спонукати до моральної чистоти і показувати як змінитися на краще. Вона повинна надавати сил чинити правильно і розкривати в людині найкращі сторони його особистості. Якщо ж навчання і справи якийсь релігійної організації або церкви далекі від принципів викладених в біблії, якщо її керівники благословляють зброю, закривають очі на гомосексуалізм і навіть реєструють подібні одностатеві шлюби, не засуджують аборти, звеличують одну націю вище за іншу, то такий релігії не повинно бути місця в суспільстві. Така релігія тільки приносить не виправити шкоду.

Відповів на питання: ROBBIE 
2 +/-

Небезпечна не релігія, небезпечний релігійний фанатизм, будь-хто. Небезпечно, коли людей примушують вірити, змушують жити за релігійними законами, як в середні віки, не враховуючи їх бажань і прагнень. Віра і релігійність-глибоко особиста справа кожної окремої людини. Небезпечні ті релігійні лідери, які закликають до війни, до вбивств, підносять тільки свою релігію, насаджують свої "закони", Які більшість людей не сприймає. Забороняти нічого не треба, просто до таких лідерів, до фанатикам, до сектантам треба застосовувати чинні статті кримінального кодексу.

Відповів на питання: Teedle  
1 +/-

Дивлячись яка релігія. Бог є і віру в Нього заборонити неможливо. Недоліки людей - невіра і тому відсутність страху перед Богом - куди потрапить душа людини після смерті тіла - в рай чи пекло. І якщо служителями Церкви стають люди, які не бояться Бога і служать не Богові, а собі, то їхні дії спрямовані на задоволення своїх бажань, цілей. Ось для цього вони і створюють свої правила - свою релігію - лжевчення .. Істинне ж служіння Богу не приносить шкоди віруючому, його сім'ї і оточуючим, а тільки мир і добро. Це і видно по їхніх плодах ви - за вчинками віруючих людей: по їхньому житті видно, навчила їх релігія надходити за заповідями Бога. Є небезпека для людей, схильних довіряти будь-якому добре говорить служителю, потрапити під вплив лжеучителя. Тому все що кажуть служителі потрібно звіряти з еталоном - Словом Божим - Біблією. Забороняють якраз тільки ті релігійні організації, які маніпулюють людьми, використовуючи їх у своїх цілях, завдаючи при цьому шкоди своїм адептам і оточуючим.

Відповів на питання: ContROl  
+/-

Релігія проти сектантства не може бути негативним явищем але фанатиків скрізь вистачає і саме через них і по їх прямий вини люди стали негативно ставитися до віруючих, але ж по-справжньому віруюча людина, що носить віру всередині себе, а не виставляє її на всіляке надбання, як надходять зазвичай психічно неповноцінні, тому треба чітко поділяти істинно віруючих і неповноцінних фанатиків

Відповів на питання: Disguise