Хто був першим занепалим ангелом?



+2 +/-

Хто був першим, або одним з перших ангелів, хто не послухався Бога.

Профіль користувача Moonrun Запитав: Moonrun (рейтинг 2149) Категорія: Різне

Відповідей: 6

2 +/-

Сам по собі Ангел - це істота створене з Світу. Воно не може бути якогось певної статі, воно не може не послухатися свого Творця. У нього немає своєї власної волі як наприклад у людини або бісів (джинів). Вони безстатеві і тому у них немає потомства. У Ангелів не може бути гріха і тому вони безгрішним - ніяк не можуть бути занепалими.

Зовсім інша справа з істотами нижчого порядку - бісами (джинами). Ці істоти створені з вогню. Мають жіночий і чоловічий підлогу. Мають потомство. У деяких народів, після відходу пророків, з'явилися нові погляди на ангелів, вони вирішили, що диявол (ібліс), головний біс, створений з вогню, теж був Ангел, але потім "оступився", "згрішив", але це не так. Доказом цього є хоча б той факт, що у диявола, на відміну від Ангела є потомство, як і у всіх джинів, що мають підлогу і дітей.

Ось те місце в Корані (сура Печера, аят №50) де сказано, що Ібліс не ангел, він джин.

А знаходився він серед ангелів, так як був найкращим з джинів і виконував все як і вони. Можливо в цьому і криється причина, що згодом багато хто почав називати його "занепалим ангелом".

Відповів на питання: Thriver 
2 +/-
5454

За біблійними переказами першим занепалим ангелом був сатана. Сатана в перекладі на російську мову, означає противник, підбурювач.

У Першому посланні Іоанна 3: 8 говориться: "Хто чинить гріх, той від диявола, бо спочатку диявол згрішив." Занепалим ангелом можна стати тільки після того, як згрішив проти Бога, а перший згрішив диявол, відповідно до вищевказаного віршу.

Далі, читаємо Євангеліє від Іоанна гл.8: 44, ось що сказав Ісус: "Ваш батько диявол, і ви хочете виконувати похоті батька вашого; він був людино вбивця від початку і не встояв в істині, бо немає в ньому істини; коли говорить своє, бо він брехун і батько брехні."

Диявол (сатана) батько брехні, обману і всього гріховного, саме він і є перший занепалий ангел, він родоначальник гріха і протистояння Богу.

Відповів на питання: WANDA  
2 +/-

Першим занепалим ангелом був Ібліс. Його створювали ще в пеклі, але в формі черв'яка. І настільки досконало, що сам Господь не міг розібрати, де у Ібліса голова, а де зад. Але про це не говориться в Корані. А коли Господь створив Адама і Єву і побудував всіх кланятися, всі поклонилися Адаму, а Ібліс не вклонявся. У нього знову переплутали зад і перед, І Ібліс був проклятий за це.

Відповів на питання: Wildflower   
1 +/-

Одним з перших занепалих ангелів був могутній Азазель. Азазель був ватажок допотопних гігантів, що повстали проти Бога, також він навчив чоловіків воювати, а жінок навчив блуду, і обману. Після неслухняності Азазеля, Бог наказав Архангелам вбити його, але ніхто не зміг його подолати, тому, він наказав Рафаїлу відрубати йому крила, і кинути в Пекло, до звершення великого суду.

Відповів на питання: Demoniacs  
1 +/-

Першим занепалим ангелом звичайно ж був Люцифер Що в перекладі з латині означає світлоносний або несе світло lux-світло, fero-несу або ж просто світлоносний Так само іменований в різних релігія як диявол, фосфор і іосфор Це лише його імена зустрічається навіть серед святих ім'я Люцифер і саме він був першим взагалі з ангелів інші були після вигнання Адама і Єви яку він же і спокусив

Відповів на питання: Overtreat   
0 +/-

Це один з найвищих ангелів, на ім'я Денниця (Люцифер).

Відповів на питання: Mutt  

Схожі питання