У Марії після Ісуса наступні діти були рідні або прийомні?



+3 +/-

Адже написано так:

Йосип зробив, як звелів йому Ангол Господній, і прийняв він дружину свою, і не знав він її, як вона породила Сина Свого первістка, і він дав Йому ймення Ісус.

Профіль користувача Quitero Запитав: Quitero (рейтинг 131) Категорія: Навчання

Відповідей: 4

1 +/-
Найкраща відповідь

Дівою Марію називають в Православ'ї, а в Біблії так її не називають. Йосип її не знав до народження Ісуса, а потім нічого не заважало їй бути повноцінною дружиною Йосипа. На сайті вже був подібний питання, і я відповідала на нього.

Відповів на питання: Actinistia   
2 +/-

Хочу заперечити шановним КСАНКА84 і Kravets, а так само шановному автору питання. З наведеної цитати "Йосип ... не знав її" ясно випливає, що дітей у них ніяк не могло бути, оскільки слово "пізнав" в Біблії означає "мав з нею секс". Йосип не чоловік Марії, а "обручник", Тобто можна говорити про заручення, але не брак. "брати" Ісуса - це сини Йосипа від першого шлюбу, до Марії, наприклад "Яків, брат Господній". Не всі християнські конфесії це приймають, деякі розуміють слова "брати" в духовному сенсі, як зараз кажуть "брати у Христі".

Після Йосипа Марія в шлюб не вступала, про неї говориться "повсякчас Діва" і дітей у неї, природно, не було. Про прийомних дітей Марії немає ніяких згадок ні в одному джерелі, якщо не брати до уваги апостола Іоанна, на якого Ісус вказав матері вже перебуваючи на хресті: "Се син твій."

Відповів на питання: Efface  
2 +/-

Теоретично у Марії і Йосипа повинні були бути свої діти. Адже вони були простими людьми. А з огляду на часи, коли вони жили, дітей у них повинно було бути чимало.

Відповів на питання: Maxbits  
1 +/-

Коли народився Ісус Марія і Йосип тільки одружилися. після у них були ще діти хлопчики і дівчатка. Імена не пам'ятаю. Але в Біблії написано, що Ісус не єдина дитина в сім'ї. Є місце де люди говорили: "хіба не було з нами його братів і сестер". Малося на увазі рідних братів і сестер.

Відповів на питання: Nicholle