Коли віра робить людину сильнішою?



+14 +/-
Профіль користувача Jjoshua Запитав: Jjoshua  (рейтинг 10140) Категорія: Різне

Відповідей: 6

0 +/-
Найкраща відповідь

Я можу сказати що питання не в вірі, як такої, а в якості цієї самої віри. Про її спрямованості - активна вона чи пасивна - ось в чому питання. Якщо віра пасивна - то людина буде чекати допомоги від людей або Бога, свято вірячи що вони його не залишать. Як варіант, навіть не кажучи про свої проблеми або бажаннях - в наївної впевненості, що все повинні "бачити і розуміти самі". від такої віри на мій погляд - одна шкода.

Якщо ж людина активно намагається подолати труднощі або інші перешкоди, вважаючи що Бог або люди не залишать його і підтримають, це дає додаткові силу і якусь точку опори. І така віра вкрай корисна, навіть в разі ненадання допомоги. Але головне в цьому - не брати до уваги всіх зобов'язаними допомагати і допускати варіанти різної допомоги - хоча б добрим словом, або невтручанням.

Відповів на питання: Obelus  
1 +/-

Віра робить людину сильнішою, він розуміє могутність Господа!

Відповів на питання: Monocular  
0 +/-

Коли він щиро вірить. Справжня віра. Віра з доказовою базою. Коли людина стверджується в розумінні існування Творця Єдиного, у якого немає співтоваришів. Коли людина усвідомлює своє призначення, він стає покірним своєму Творцеві. І разом з покірністю з'являється сила духу. Зникає страх перед людьми. Залишається тільки страх перед Всевишнім Творцем його.

Відповів на питання: Cumar  
0 +/-

Віра робить людину сильнішою тоді, коли ця віра позитивна. Коли людина вірить, що на його боці правда, що він здатний зробити те, що хоче. Віра в свої сили і в благополучний результат подій, оптимізм, коротше, потрібен.

Відповів на питання: Stays  
0 +/-

Коли вона щира, і формується не в голові а в душі.

Людина повинна відчути сам коли йому хочеться звернеться до Бога, і як я вважаю, для цього не потрібно бігти до церкви, а досить залишитися на єдиний не.

Відповів на питання: Hassock   
0 +/-

Мені допомагає віра в Бога, в його допомогу, в те, що в важкі моменти життя він " несе нас на руках".

Відповів на питання: Chloroplast