Що таке Tocopheryl Acetate в складі крему, косметики? Користь, шкода?



+4 +/-
Профіль користувача Anechoic Запитав: Anechoic   (рейтинг 27767) Категорія: Товари споживання

Відповідей: 2

3 +/-
Найкраща відповідь

Tocopheryl acetate по-російськи називається ацетатом токоферолу. Ацетатами називають середні солі оцтової (метанова) кислоти, а разом токоферолу ацетат зазвичай називають вітамін E. У помірних дозах вітамін E корисний для шкіри, в підвищених можливо прояв різних алергічних реакцій, але систематичного шкоди здоров'ю він не завдає, якщо, звичайно, не доводити справа до гіпервітамінозу. В цілому, хоча ацетати і схильні до підвищеної токсичності, tocopheryl acetate мало здатний завдати серйозної шкоди здоров'ю, проте, перед застосуванням засобів, що містять вітамін E, бажана консультація з Вашим дерматологом.

Відповів на питання: Gerip   
1 +/-

Так по-науковому називається звичайний вітамін, якого ціле море в соняшниковій олії. Висновки робіть самі: якщо вживати в дружбі зі здоровим глуздом, то він корисний як при внутрішньому вживанні, так і при зовнішньому, а якщо не знати міри, то можливі негативні наслідки. тут знаходиться докладна розповідь і зведена таблиця про наслідки передозування різних в-нів в їжі, наприклад:

Особливість косметичних засобів така, що зайве в епідерміс просто не вбереться, і доза в таких продуктах виключає можливість передозування.

Вітамін Е називають ще "в. молодості", Він дійсно корисний для шкіри, однак пам'ятайте, що від сонячного випромінювання не захищає, а саме воно є головним чинником її передчасного старіння.

Відповів на питання: Poteye